ESARDOGSNL

European Search And Rescue Dogs Netherlands (ESARdogs NL) houdt zich actief bezig met het opleiden van Reddingshondenteams en is actief sinds 1 september 2014.

De vereniging is opgericht door ervaren hondetrainers en reddingshondengeleiders. Voor ons is de sfeer binnen de vereniging en oprechte interesse in elkaar en elkaars honden een absolute voorwaarde tot succes.
Wij zijn namelijk van mening dat je alleen maar beter kunt worden in de sport en in de praktijk, samen met je hond en als vereniging, als je open staat voor opbouwende kritiek en diverse (nieuwe) methodes.

Interesse in elkaar, elkaar motiveren, elkaar helpen en samen overleggen hoe een combinatie beter (gemaakt) kan worden zijn de uitgangspunten van onze vereniging. Input van iedereen in de vereniging (veel of weinig ervaring) is daarbij van groot belang.

Wij zijn onder andere gericht op de reddingshondensport en werken dan ook richting deelname aan wedstrijden. Wij trainen het IPO-R programma en doen ook mee aan examens. Ook zetten wij ons actief in en nemen we deel aan inzettrainingen en inzetexamens en daadwerkelijke inzetten.
Wederom is alles afgestemd op de combinaties die bij ons trainen.


REALISATIE SITEWISE WEBMEDIA